L’empresa experienciesrurals.com guardonada en els Premis Gresol al Talent Jove

Tarragona, 14 de març de 2019.

La Fundació Gresol va fer entrega ahir al vespre dels Premis Gresol al Talent Jove durant un acte realitzat a Tarragona, en concret, al Teatret del Serrano.

L’empresa de rutes en carro i activitats de natura experienciesrurals.com va ser premiada en la categoria Talent en Màrqueting. Els guanyadors han estat escollits per un jurat mixt format per experts en cadascuna de les disciplines mencionades i per membres del Patronat de la Fundació Gresol.

Els altres guardonats en categoria de Talent Acadèmic i Talent Tecnològic han estat dues Spin Off de la URV, Orchestra Scientific i Creatsens Health.

L’acte, al que hi van assistir més de 150 empresaris, va comptar amb la participació d’un ponent d’excepció: Mounir Zok, co-fundador i director general de N3XT Sports.

Nascut a Beirut, Mounir és un ciutadà del món apassionat de l’esport, la tecnologia, l’emprenedoria i la innovació. Compta amb més de 15 anys d’experiència en el món de l’esport en diversos càrrecs, l’últim com a Director de Tecnologia i Innovació del Comitè Olímpic dels Estats Units. Recentment, es va mudar des de Silicon Valley a Barcelona per situar la seu de la seva empresa a Catalunya.

El projecte de rutes en carro, activitats de natura i enoturisme té com a objectiu posar en valor el territori del Camp de Tarragona i les seves tradicions. Així com recuperar d’una manera lúdica i didàctica els carros i cavalls com a mitjà de transport i experiència per descobrir la natura.

L’empresa experienciesrurals.com es va fundar al mes de juny de l’any passat i en aquest temps ha tingut més de 300 visitants que ja han gaudit de les activitats que proposen. Aquest és un exemple de com les noves tecnologies acosten els productes i propostes al públic general d’una manera divertida i didàctica. El premi reconeix la tasca en màrqueting i comunicació de l’empresa que actualment està present a facebook, instagram i linkedin.

Aquesta és la quarta edició d’uns premis que es van crear amb l’objectiu de posar en valor el talent de joves empresaris i professionals de la província de Tarragona, així com reforçar els valors del món empresarial. Després de l’acte d’entrega s’ha realitzat un còctel networking entre tots els assistents.

ja han provat les nostres experiències...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.