Activitats en família

Volem que tothom qui ens visiti s’endugui una experiència inoblidable per això hem dissenyat amb amor totes les activitats en família que us proposem. Les propostes són genials ja sigui per fer alguna cosa diferent el cap de setmana com per celebrar un aniversari… També fem rutes a mida!

A experiències rurals tenim un objectiu clar: compartir la nostra passió amb les famílies que ens visiten

Per aquest motiu us proposem activitats que faran gaudir petits i grans. Totes les propostes estan pensades per viure una aventura i, a la vegada, aprendre els secrets de l’entorn.

Estem ben aprop de la Ruta del Cister, de fet, l’entorn que acull les nostres rutes és la plana de secà, en una entrada del bloc anterior us parlàvem de les característiques de la natura que ens envolta. Podeu recuperar-lo AQUÍ

Aventura i aprenentatge

La capacitat dels nostres carros és limitada perquè estimem i respectem els cavalls per sobre de tot. Sovint per gaudir de les activitats en família ens cal més d’un carro i això fa l’experiència encara més divertida. Tenim programades diverses parades per poder baixar del carro i experimentar amb la natura. Ara, que és època de farigola, descobrim les olors, els colors i l’esclat dels primers ceps que comencen a brostar. Els més menuts s’ho passen d’allò més bé olorant la farigola, el romaní i totes les herbes aromàtiques que trobem pel camí.

Activitats en família des del més gran fins al més petit

Les propostes d’experienciesrurals.com també permeten que els més grans de tots, els avis i les àvies, recordin les aventures de quan èren petits. Molts d’ells anàven en carro i per això aquesta proposta és ideal per tota la família.

Aconseguiu el carnet de conductor/a de carro!

La ruta estrella per als més petits és la Ruta dels Tanins. Una proposta on els més hàbils i valents podràn aconseguir el carnet de carro d’experienciesrurals.com. Aprendràn a conduir i dirigir un cavall i a fer servir els mecanismes del carro!

 

ja han provat les nostres experiències...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.