Reobrim les nostres activitats

Tornen les experiències en carro i cavall amb totes les mesures de seguretat!

Ens moríem de ganes de tornar-vos a veure, de compartir amb tothom els secrets de l’entorn i els paisatges de les precioses vinyes verdes. Tornem amb les piles carregades i amb més estima que mai per la natura i el poble de Nulles. Tornem a obrir reserves per realitzar les nostres activitats en família o amics

Desprès d’aquesta pausa obligada a causa de la COVID-19 us mereixeu més que mai connectar amb la natura i gaudir d’una experiència divertida amb qui més estimeu. Han estat temps molt difícils i volem dedicar aquestes línies en record de les víctimes de la COVID-19 i les seves famílies.

20% de descompte per al personal sanitari

Experiències Rurals també vol donar les gràcies al personal sanitari i tots els equips que han lluitat cara a cara contra la pandèmia del coronavirus. Gràcies, sou els veritables herois i heroines! Per aquest motiu obsequiarem a tot aquest col·lectiu amb un 20% de descompte en totes les activitats fins al desembre.

NORMATIVA DE SEGURETAT PER A LA PREVENCIÓ COVID-19

L’ús de mascareta és obligatori per a tots els clients i clientes a partir de 6 anys i recomanable per als menors entre 5 i 3 anys sempre que no existeixin indicacions mèdiques que indiquin el contrari.

Les activitats només es realitzaran en grups naturals de màx. 20 persones tal i com estableix la llei.

Els carros seran ocupats únicament per persones del mateix grup.

Protocol de Seguretat

  • Abans i després de cada torn es realitzarà la desinfecció de tots els carros i utillatges utilitzats en l’activitat amb productes desinfectants homologats. Es realitzarà un registre de les desinfeccions de manera que hi consti l’hora i la persona que l’ha realitzat.
  • Els seients estan coberts amb una funda d’un sol ús que serà reemplaçada per una de nova després de cada torn.
  • Tots els i les guies faran servir mascareta de seguretat i respectaran la distància mínima de seguretat en tot moment.
  • En cada carro hi haurà un dispensador de gel desinfectant a l’abast dels guies i clients.
  • En cas que un guia o client mostri simptomatologia compatible amb la COVID-19 es recomanarà l’aïllament de la persona i no podrà dur a terme l’activitat.
  • En tot moment els nostres guies supervisaran el compliment de les mesures i pautes dictades per les autoritats sanitàries en relació a mesures especials enfront de la COVID-19, tant per part d’empleats com de clients, així com les mesures addicionals contingudes en el pla de contingència resultant de l’avaluació de riscos.

ja han provat les nostres experiències...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.