Reobrim les nostres activitats

Tornen les experiències en carro i cavall amb totes les mesures de seguretat!

Ens moríem de ganes de tornar-vos a veure, de compartir amb tothom els secrets de l’entorn i els paisatges de les precioses vinyes verdes. Tornem amb les piles carregades i amb més estima que mai per la natura i el poble de Nulles. Tornem a obrir reserves per realitzar les nostres activitats en família o amics

Desprès d’aquesta pausa obligada a causa de la COVID-19 us mereixeu més que mai connectar amb la natura i gaudir d’una experiència divertida amb qui més estimeu. Han estat temps molt difícils i volem dedicar aquestes línies en record de les víctimes de la COVID-19 i les seves famílies.

20% de descompte per al personal sanitari

Experiències Rurals també vol donar les gràcies al personal sanitari i tots els equips que han lluitat cara a cara contra la pandèmia del coronavirus. Gràcies, sou els veritables herois i heroines! Per aquest motiu obsequiarem a tot aquest col·lectiu amb un 20% de descompte en totes les activitats fins al desembre.

NORMATIVA DE SEGURETAT PER A LA PREVENCIÓ COVID-19

L’ús de mascareta és obligatori per a tots els clients i clientes a partir de 6 anys i recomanable per als menors entre 5 i 3 anys sempre que no existeixin indicacions mèdiques que indiquin el contrari.

Les activitats només es realitzaran en grups naturals de màx. 20 persones tal i com estableix la llei.

Els carros seran ocupats únicament per persones del mateix grup.

Protocol de Seguretat

  • Abans i després de cada torn es realitzarà la desinfecció de tots els carros i utillatges utilitzats en l’activitat amb productes desinfectants homologats. Es realitzarà un registre de les desinfeccions de manera que hi consti l’hora i la persona que l’ha realitzat.
  • Els seients estan coberts amb una funda d’un sol ús que serà reemplaçada per una de nova després de cada torn.
  • Tots els i les guies faran servir mascareta de seguretat i respectaran la distància mínima de seguretat en tot moment.
  • En cada carro hi haurà un dispensador de gel desinfectant a l’abast dels guies i clients.
  • En cas que un guia o client mostri simptomatologia compatible amb la COVID-19 es recomanarà l’aïllament de la persona i no podrà dur a terme l’activitat.
  • En tot moment els nostres guies supervisaran el compliment de les mesures i pautes dictades per les autoritats sanitàries en relació a mesures especials enfront de la COVID-19, tant per part d’empleats com de clients, així com les mesures addicionals contingudes en el pla de contingència resultant de l’avaluació de riscos.

Escapada Sant Joan a Nulles

Escapada Sant Joan, escapada casa rural junio, escapada san juan tarragona, escapada sant joan costa daurada Aquest any tornarem a viure un revetlla diferent però

Llegir més »

ja han provat les nostres experiències...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.