Qui som?

Aprèn com funciona un carro, condueix-lo i guia els nostres cavalls... Descobriu tots els secrets de l'entorn amb les nostres visites guiades en carro.

Activitats d'enologia per poder degustar els productes km0. Rutes en carro i tast de vins al punt del recorregut que escolliu. Una experiència per gaudir amb els teus.

Gaudiu amb els 5 sentits Hem creat packs on la cultura el patrimoni, la gastronomia i el territori s'ajunten per fer-vos viure una experiència complerta.

Activitats a la carta Aniversaris, comiats de solter/a amb tast de vins i gimkanes personalitzades. Excursions amb parades gastronòmiques.

VOLEU VIURE UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA A CATALUNYA?

El carro de pagès era el mitjà de transport típic català més estès pel territori. Nosaltres mateixos els hem restaurat i adequat per a la realització de les activitats. Els animals que formen part d'aquest projecte són la nostra prioritat i per això totes les activitats estan preparades per realitzar parades periòdiques i no sobrepassar un pes màxim per animal. El respecte i la cura pels animals són la base de la nostra filosofia.

Experienciesrurals.com es reserva el dret a modificar les dates de les activitats en cas que no s'arribi a un mínim de 6 tiquets venuts per cada passi. En cas de modificació avisaríem 48h abans. També teniu l'opció de llogar un carro en exclusiva - consultar preu -

Lloc de sortida de les activitats: Punt d'informació i Turisme de Nulles

662 63 63 64

Email: info@experienciesrurals.com