Passejada entre vinyes i tast de vins

MARIDATGE SINGULAR: CARROS I VI

Aquesta proposta és una activitat que marida vi amb natura i carros i cavalls. Una experiència d'enoturisme apta per a tota la família.

Una agradable passejada en carro i cavall per les vinyes de l'entorn de Nulles, a l'Alt Camp, us permetrà gaudir dels paisatges, aromes i clima mediterrani del territori.

Durant la ruta realitzarem un tast de 3 vins i un cava al costat de les vinyes per degustar in situ el fruït de la terra. Durant el tast els nostres guies us explicaran les curiositats i històries que amaga cada vi.

ENOLOGIA
Conèixer el sòl i el clima que ens caracteritza fa possible obtenir vins únics, vins que són l’expressió d’un territori i que us oferim en aquesta experiència.
HISTÒRIA
Amb el millor raïm obtindrem els millors vins, per això la feina de l’enòleg comença al camp al costat dels pagesos. Us explicarem la història de superació d'un poble.
PROXIMITAT
Enoturisme de proximitat on les històries dels vins es degusten i els paisatges ens parlen. Una activitat única per gaudir amb nens, en parella o amics d'una degustació de vins i productes km 0.

HORARIS D'ESTIU Duració aproximada: 1h 45min


Dissabtes, Diumenges i festius

Passis: 9.15 h / 10.45 h // 18.30

De dilluns a divendres (horari d'hivern): 17.15 h


PREU


Consultar segons grup

*Mínim 6 persones (4 adults i 2 nens) · Cost mínim per grups més petits: 130€


MÉS INFORMACIÓ I RESERVES

ENOTURISME ARRELAT AL TERRITORI

La nostra passió pel territori ens fa crear propostes úniques que combinen tradició, cultura, enologia i tot allò que ens envolta que volem donar a conèixer.

La passejada entre vinyes en carro i tast de vins és una proposta innovadora en el món de l'enoturisme que permet fer una activitat amb nens. Els més petits viuen una aventura descobrint les vinyes, conduint els nostres cavalls i fent servir els mecanismes del carro. Mentrestant, els adults gaudeixen d'una experiència enològica i única en tota Catalunya.

Experienciesrurals.com et convidem a gaudir d'aquesta i moltes altres activitats a l'Alt Camp i la ciutat de Valls, coneguda per les calçotades, els calçots, els tres tombs i els castells. Gastronomia, tradició i enologia.