Nature Team Building

Activitats per empreses

Cada vegada són més les empreses que organitzen activitats per aconseguir millorar l’ambient laboral i fer, així, que els treballadors i treballadores estiguin en un entorn més favorable i positiu per desenvolupar les seves tasques diàries.

El team building és un concepte americà que neix de la idea que un treballador content és un treballador més productiu i, per això, l’empresari s’encarrega de generar un entorn laboral favorable per al treball individual però, també, el treball en equip. La cohesió entre tot l’equip és la fórmula per assolir amb èxit tots els reptes empresarials i les activitats per empreses ho faciliten.

A experienciesrurals.com som especialistes en organitzar activitats de natura i enologia per a empreses que aconsegueixen millorar la cohesió mentre s’aprenen la història, la cultura i els vincles amb el territori.

Una proposta única que permet traslladar-nos a temps passats i descobrir com era la vida al segle XXVIII a Catalunya, en època de carros, mules i cavalls. Situats en l’entorn privilegiat de Nulles us convidem a desconnectar i gaudir d’un dia de treball i esbarjo especialment pensat per empreses i equips.

  • Ruta en carro i cavall

El treball en equip i la cohesió seran imprescindibles per assolir els objectius i viure aquesta aventura on vosaltres sereu els protagonistes.

  • Ruta entre vinyes i tast de vins

Ruta entre vinyes on aprendreu a conduir el carro. Una proposta per relaxar-se amb tot l’equip gaudint d’un tast de vins enmig de la natura.

  • Pack Experiència

Aventura en carro i cavalls per equips. Visita sensorial a la Catedral del Vi de Nulles i tast comentat de vins i caves acompanyats de productes de km 0 .

  • Maridatges

Activitats per als 5 sentits, gaudiu conduint en equip el carro i el cavall i acabeu l’experiència amb un maridatge de vins i formatges seleccionats.

  • Restaurants

Voleu acabar les vostres activitats amb àpats en restaurants de confiança? Tenim menús adaptats a tots els gustos! Cuina tradicional o bé cuina elaborada de fusió?

  • Tallers a mida

Us oferim tot allò que pugueu imaginar. Expliqueu-nos les vostres necessitats i us sorprendrem amb una activitat original i única on els cavalls i vosaltres sereu els protagonistes.

Dossier activitats per empreses

Descarrega't el nostre dossier per empreses. Contacteu-nos per crear una experiència a mida i personalitzada totalment alineada amb els vostres valors corporatius.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.