Pack experiència

Gastronomia, aventura i tradició s'uneixen perquè gaudiu amb els 5 sentits

Una activitat ideal per passar un matí amb amics o en família, per fer una celebració o simplement per descobrir els tresors de l'Alt Camp. Ruta guiada en carro i cavall on passejarem entre vinyes, travessarem el bosc d'En Lluc i visitarem Casafort, després farem la visita guiada a la Catedral del Vi de Nulles i el tast de vins i productes de proximitat.

Ruta en carro i cavall
Si us agrada la natura i els animals gaudireu amb aquesta aventura. Podreu aprendre com funciona el carro i dur les regnes dels nostres cavalls. Durant la passejada us explicarem curiositats i històries de Valls i l'Alt Camp. Estigueu ben atents!
Visita guiada al celler
Recorre els passadissos plens d'història de la cooperativa de Nulles. Passeja entre tines i cubs d'obra centenàries. Un recorregut amè, per a tota la família, on descobrireu aquesta joia modernista de Cèsar Martinell.
Tast de vins i productes km 0

Conclourem aquesta experiència amb un tast comentat de 3 vins o caves Adernats acompanyats de productes de km 0: pa artesà del Forn de Nulles, avellanes de CoSelva i oli d'oliva arbequina de Nulles.

Pack experiència


HORARIS


Dissabtes, Diumenges i festius al matí

Passi 1: De 9.15 h a 12.15 h ( 9.15 h Ruta en carro - 10.30 Visita guiada + tast)

Passi 2: De 10.30 h a 13.00 h ( 10.30 h Visita guiada + tast - 12.00 Ruta en carro )

Passi 3: De 10.45 h a 13.30 h ( 10.45 h Ruta en carro - 12.15 Visita guiada + tast)


PREU


ADULT 25€ · MENORS 12 ANYS 15€

*Mínim 6 reserves per realitzar l'activitat (4 adults i 2 nens) · Cost mínim per grups més petits: 120€

L'activitat es realitza amb reserva prèvia.

*experienciesrurals.com es reserva el dret de modificar els horaris de les activitats en cas de no tenir el mínim de 6 reserves en l'horari escollit. Existeix la possibilitat de realitzar l'activitat en un carro únicament per vosaltres abonant la diferència en cas de no arribar al mínim de 6.