Especial calçotades

Experiència calçotada

Aventura en carro i cavall + calçotada completa

Us proposem una activitat completa per gaudir en família i amb amics de la calçotada. Comenceu el dia amb una aventura amb el passeig en carro de pagès i cavall per l'entorn de Nulles. Durant el recorregut us explicarem la història del Xat de Benages, inventor de la calçotada, us explicarem el secret de la salvitxada i perquè es fan servir les redoltes. També us ensenyarem a conduir el carro i el cavall per convertir-vos en carreters. Després de gaudir dels paisatges toca assaborir tot allò que hem après...

A continuació trobareu diferents menús de calçotades en restaurants i masies que són un referent en calçotades a l'Alt Camp:

*PREUS TEMPORADA 2018 -2019, no vàlids per la temporada 2019 -2020 properament actualitzarem la informació

MENÚ BÒBILA - Restaurant la Bòbila - Passeig en carro i cavall (80 minuts)+ calçotada completa 49'50€ adults / 28'00€ infantil.

MENÚ CERVELLÓ - Restaurant Masia Cervelló - Passeig en carro i cavall (80 minuts)+ calçotada completa 52'00€ adults / 30'00€ infantil.

Horaris: A convenir prèvia reserva dissabtes i diumenges al matí.

Lloc d'inici de les rutes: Passeig de l'Estació s/n Nulles - Davant la Cooperativa de Nulles

*Grup mínim 4 adults i 2 nens.

 

De la redolta al calçot
Ruta en carro entre vinyes per la història del calçot i vista amb tast a la Catedral del Vi de Nulles
Descobreix una experiència entorn a la gastronomia calçotàire de l'Alt Camp. El celler Adernats i ExperiènciesRurals ens unim per donar forma a la ruta "De la redolta al calçot". Una activitat per menuts i grans per descobrir els secrets del calçot i la seva terra, els sorprenents vincles amb la vinya i el vi i fer-ho tot d'una manera singular, des d'un carro i conduint els cavalls.
Aquesta activitat restarà operativa tota la temporada de calçots.

 

Inclou la ruta en carro, amenes explicacions per guies experts sobre la història dels calçots, la calçotada i tot el món gastronòmic que l'envolta. Visita a la Catedral del Vi de Nulles i tast comentat de 3 vins i caves Adernats amb aperitiu km 0 i tast de l'autèntica salsa de la calçotada de Salses Fruits SP. T'hi esperem!

Si després de l'activitat voleu gaudir de l'autèntica calçotada no dubteu en preguntar-nos per menús i espais. Us oferim un ventall d'opcions i us assessorem per adaptar-nos a les vostres necessitats.

Paquets calçotada (Ruta "De la redolta al calçot" + Tast de vins + Calçotada) per a més informació info@experienciesrurals.com


DATES DE LES PRÒXIMES EDICIONS ESPECIALS

Inscriviu-vos ara a la pròxima edició de "De la Redolta al Calçot" enviant un mail a info@experienciesrurals.com o trucant al 662 63 63 64.

*També realitzem la ruta prèvia reserva cada cap de setmana. Grup mínim 4 adults i 2 menors.

OMPLIU EL FORMULARI I...

Sigueu els primers en assabentar-vos de totes les ofertes, activitats i novetats d'experienciesrurals.com