Activitats amb nens a Tarragona

Viu una aventura amb les activitats amb nens, excursions per la natura i rutes en carro i cavall. Les activitats amb nens són la nostra especialitat, gaudeix a Nulles. Si no saps que fer a Nulles amb nens, o que fer a Tarragona amb nens aquesta és la teva activitat. Rutes per la naturales on aprendrem i ens divertirem. Activitats per nens i plans a Tarragona. Gaudeix de les nostres activitats amb nens a Tarragona.

Aprèn a conduir el carro i el cavall
Visita guiada al jaciment de Rabassats
Farem parada en una granja ibèrica per del segle III a.C per descobrir com hi vivien els Ibers fa 2.300 anys
Aconseguiu el carnet de conducció de carro!
Previous
Next

Descobriu una de les millors activitats amb nens del Camp de Tarragona, una aventura en família que farà gaudir petits i grans

Degut a l’afectació de la COVID-19 Experiències Rurals ha adoptat totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries d’higiene. Tant el carro, les regnes i totes les superfícies són desinfectades desprès de cada ruta. Les activitats es realitzaran en carros exclusius per cada grup segons reserva.

Comuniqueu-vos amb els cavalls

Aprèn a conduir un carro i a comunicar-te amb els nostres cavalls. Agafeu les regnes d'aquesta aventura única a Catalunya.

Visita a una granja del s.III aC

L'activitat inclou una visita guiada per una granja Ibèrica del s. III a.C. A Nulles tenim un jaciment on aprendrem com es vivia fa més de 2.300 anys!

Descobriu els secrets de la natura

Durant tot el recorregut els nostres guies us explicaran curiositats sobre l'entorn de Nulles i us decobriran històries de temps passats. Gaudiu dels paisatges de l'Alt Camp!

Viu una aventura a Nulles: la Ruta dels Tanins

Aquesta experiència farà gaudir petits i grans, les nostres activitats us faran viure una aventura en carro i cavall. Sortim de Nulles des de davant de la Cooperativa. Abans de començar us presentarem els cavalls i us ensenyarem a fer anar els mecanismes del carro. Mentre fem els primers passos, podrem veure l’espectacle paisatgístic d’aquest indret ben aprop de la Ruta del Císter. A l’estiu el verd tenyeix la vinya i a l’hivern els tons terrosos ens mostren com la vinya dorm.

Seguim fent camí i els protagonistes de l’aventura sou vosaltres. Aprendreu a fer servir les regnes i a comunicar-vos amb els cavalls. Passarem per camps de conreu i us explicarem curiositats sobre els garrrofers, avellaners, etc.

Entre tanta bellesa arribarem al jaciment ibèric de Rabassat. Allí descobrirem com era la vida en una granja rural del segle III aC. Després ens dirigim a Casafort, un petit llogaret encantador que desprén tranquil·litat.

Durant tota la ruta podreu pujar i baixar del carro quan vulgueu. Podreu dirigir i guiar els nostres cavalls i aprendre tots els mecanismes per manejar correctament el carro. En aquestes activitats amb nens els nostres cavalls són els protagonistes d’aquesta ruta i formen part de la nostra família, segur que en finalitzar la ruta us en fareu tan amics com nosaltres!

En acabar la ruta si heu sigut molt valents i valentes us donarem el carnet de conductor/a de carro!

Reserves

Activitat prèvia reserva. Grup mínim 6 persones. Consultar preu per grups més petits.

Localització

L'activitat s'inicia davant la Cooperativa de Nulles - Adernats. Carrer de l'Estació s/n 43887, Nulles.

Horari

Durada de la ruta: 1h i 15 min
Dissabtes i diumenges a les 10.45h i a les 12.15h.

  • Menors de 0-2 anys · gratuït
  • Menors de 12 anys · 12'00 €
  • Majors de 12 anys · 18,50 €

Fes la teva reserva

Tens qualsevol dubte? T'ajudem!
  • Us aniria millor un altre horari? Ens adaptem a vosaltres, escriu-nos al formulari i ens posarem en contacte!
  • Si tens qualsevol altra pregunta omple el formulari i et respondrem de seguida.
Segueix-nos a les xarxes!

ja han provat les nostres experiències...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.