Ruta dels Tanins

EXCURSIÓN EN CARRO I CABALLO
Comuniqueu-vos amb els cavalls

Aprèn a conduir un carro i a comunicar-te amb els nostres cavalls. Agafeu les regnes d'aquesta aventura única a Catalunya.

Llegir-ne més

Gaudiu de la natura

Durant tot el recorrgut els nostres guies us explicaran curiositats sobre l'entorn i us decobriran històries de temps passats.

Llegir-ne més

Descobrim una granja del s.III aC

L'activitat inclou una visita guiada per una granja Ibèrica del s. III a.C. A Nulles tenim un jaciment on aprendrem com es vivia fa més de 2.000 anys!

Llegir-ne més

VIU L'AVENTURA DE LA RUTA DELS TANINS

Sortim de Nulles des de davant de la Cooperativa Adernats, un edifici amb més de 100 anys d'història construït per l'arquitecte Cèsar Martinell. Abans de començar us presentarem els cavalls i us ensenyarem a fer anar els mecanismes del carro. Mentre fem els primers passos, podrem veure l'espectacle paisatgístic. A l'estiu el verd tenyeix la vinya i a l'hivern els tons terrosos ens mostren com la vinya dorm. Seguim fent camí i els protagonistes de l'aventura sou vosaltres. Aprendreu a fer servir les regnes i a comunicar-vos amb els cavalls. Passarem per camps de conreu i us explicarem curiositats sobre els garrrofers, avellaners, etc.

Entre tanta bellesa arribarem al jaciment ibèric de Rabassat. Allí descobrirem com era la vida en una granja rural del segle III aC. Després ens dirigim a Casafort, un petit llogaret encantador que desprén tranquil·litat.

Durant tota la ruta podreu pujar i baixar del carro quan vulgueu. Podreu dirigir i guiar els nostres cavalls i aprendre tots els mecanismes per manejar correctament el carro. Els nostres cavalls són els protagonistes d'aquesta ruta i formen part de la nostra família, segur que en finalitzar la ruta us en fareu tan amics com nosaltres!

En acabar la ruta si heu sigut molt valents i valentes us donarem el carnet de conductor/a de carro!

Duració aproximada: 1h 15 min

Sortida: Punt d'informació i turisme de Nulles

Preu: Adults 18,50 € / Menors de 12 anys 12€ / Menors de dos anys gratuït

HORARI D'ESTIU

Passis: MATÍ 9.15 h / 10.45 h // TARDA 18.30h

De dilluns a divendres : MATÍ 10.45 h // TARDA 18.30h

*Mínim 6 reserves per realitzar el passi (4 adults i 2 nens) · Cost mínim per grups més petits: 98€
*Inclou assegurança, activitat prèvia reserva

 

formulari reserva