Un projecte que neix del cor
Passió per compartir
Previous
Next

Experiències Rurals, el projecte més important de les nostres vides

Els cavalls, la nostra passió

Volem fer-vos gaudir d'una estona amb els nostres amics més especials: el Chartreuse, el Gallo, el Salao i el petit Xucrut. N'acabareu enamorats/des!

Nulles, el millor poble del món

Nulles és un petit poble que ha resistit a la industrialització. Viu de la viticultura i el turisme, gràcies a això podem gaudir dels maravellosos paisatges de la plana de secà de l'Alt Camp.

Proximitat i consum responsable

Ens encanta parlar-vos dels vins i caves de la nostra cooperativa, de petits productors i restauradors km 0. Si fem un consum responsable i de proximitat totes ens en beneficiem.

De les nostres passions sorgeix Experiències Rurals

Experiències Rurals som el Marc i la Mireia i junts hem criat i educat el nostre cavall Chartreuse. Amb molt d’amor i paciència hem creat un vincle molt especial amb el nostre cavall. El Chartreuse (llegiu aquí la petita història del Chartreuse) és un cavall molt especial i sensible, amb ell gaudim de totes les rutes i passejades, la confiança i tranquil·litat que ens transmet ens fan emocionar. Per aquest motiu vam tenir la necessitat de poder compartir aquesta experiència.

A més, som uns apassionats de la cultura i les tradicions del nostre territori. Ens fa molt felices saber que vivim en un gran petit país amb una gastronomia i productes envejables. El clima, els paisatges i la història que envolta el Camp de Tarragona ens té enamorats i ens vam veure també amb l’obligació d’explicar i compartir totes aquestes riqueses.

La nostra missió: posar en valor la història, la gastronomia i les tradicions d’aquí

cavall Nulles

Els nostres cavalls

Formem un gran equip!

El Chartreuse, el Gallo, el Salao, el Xucrut i el Quintí (el Quintí és d’un gran amic però també forma part de la nsotra família) són els nostres consentits. També necessitem carros per fer l’activitat. Antigament eren el mitjà de transport típic català més estès pel territori. Nosaltres mateixos els hem restaurat i adequat per a la realització de les activitats.

Els animals que formen part d’aquest projecte són la nostra prioritat i per això totes les activitats estan preparades per realitzar parades periòdiques i no sobrepassar un pes màxim per animal. El respecte i la cura pels animals són la base de la nostra filosofia. Durant totes les activitats realitzem parades programades per realitzar les explicacions però tamb perquè els cavalls mengin i descansin.

ja han provat les nostres experiències...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.