Experienciesrurals.com guardonada en els premis emprèn 2018

La sisena edició dels Premis ‘Emprèn’ de la Diputació de Tarragona ha impulsat 15 projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre.

En concret, són cinc les iniciatives que aquest dimarts al vespre han estat guardonades amb un premi econòmic de 5.000 euros cadascuna i un servei d’assessorament per part de la unitat d’emprenedoria de l’ens. Es tracta de ‘Vinux’, de Porrera; ‘Creatsens Health’, de Tarragona; Orquestra Scientífic, de Tarragona; Barberana, de Salomó; i Teràpia a Domicili, de Flix.

D’altra banda, el certamen ha reconegut deu projectes empresarials més, que s’han endut 1.000 euros de premi cadascun. Experienciesrurals.com s’ha endut un dels deu reconeixements del jurat amb el seu projecte d’activitats rurals i pedagògiques per fomentar la descoberta del territori. En aquesta edició, 42 projectes empresarials han optat pels premis, organitzats per fomentar l’esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat a la demarcació.

turisme familiar i educatiu

Experienciesrurals.com va iniciar la seva activitat el passat mes de juny amb l’objectiu d’oferir una activitat de turisme familiar única i que fes gaudir petits i grans. Totes les propostes busquen fer pedagogia sobre l’entorn, les diferents èpoques del camp i la història dels nostres avantpassats. Tot això amb la possibilitat de ser maridat amb un tast de vins i productes de temporada totalment de proximitat.

Les rutes es realitzen sempre en carro i cavall i permeten viure una aventura a grans i petits. “En aquesta activitat és emocionant veure com els avis i àvies rememoren la seva infantesa quan anaven al tros en carro. Però encara ens omple més transmetre l’estima i la passió pels carros i cavalls als més petits.” Explica Marc Buqué, un dels impulsors del projecte.

teniu el carnet de carro?

Experienciesrurals.com ensenya a manejar el carro i a guiar els cavalls especialment entrenats per aquesta activitat. Aquesta activitat de turisme familiar és única a Catalunya i combina diversió i aprenentatge. Per aquest motiu en finalitzar l’activitat si els conductors i conductores han demostrat tenir les habilitats necessàries aconsegueixen el carnet de carro.

ja han provat les nostres experiències...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.