4 plans per fer amb nens a l’Alt Camp

1.

Les Fonts Fresques

Vila-Rodona

 • 10 min de Nulles
 • 25 min de Tarragona

Contacte amb la natura

Zona de Pícnic

Proposta Cultural

El Riu Gaià i el seu entorn conformen un espai natural d’important valor ecològic, paisatgístic i social. I aquí, a Vila-rodona trobareu dues zones de picnics amb taules i barbacoes per gaudir d’un bon tiberi acompanyats de la família o els amics.

Just a l’entrada del poble hi ha l’Albereda, un espai natual amb un bonic bosc d’àlbers dintre de l’Espai Natural Protegit del Gaià. El lloc és gran i ideal perquè els més petits de la casa gaudeixin del contacte amb la natura.

A Vila-rodona també trobareu una altra zona de picnic, en aquest cas, la zona de les Fonts Fresques, a tocar del riu. Aquest espai també està adequat amb quatre taules i els seus respectius bancs, així com una zona de barbacoes.

Més coses, veureu un circuit on s’enllacen alguns dels punts d’interès de la Vila. El Columbari romà, els bosc de ribera (recuperant un tram nou, sota mateix del Columbari), el pont nou, el pou de la neu, les fonts fresques, i la zona paral·lela al carrer de la Font fins a la palanca de la Molina.

2.

Mini Ruta Catedrals del Vi

Nulles, Alió, Vila-Rodona, Santes Creus

 • Inici: Nulles
 • 20 min de Tarragona

Contacte amb la natura

Enoturisme

Proposta Cultural

NULLES La Catedral del Vi de Nulles va ser construïda entre el 1919 i 1920 per els veïns i veïnes del poble i Cèsar Martinell en va ser l’arquitecte. Aquest espai de l’Adernats-Vinícola de Nulles és un lloc perfecte per viure experiències enoturístiques i gastronòmiques. S’hi elabora vi de les DO Tarragona, Catalunya i Cava. També podeu gaudir de packs experiència que inclouen una ruta en carro i cavall per descobrir les vinyes i l’entorn i la posterior visita al Celler. Més info AQUÍ >>>


ALIÓ El Celler del Sindicat és d’estil modernista i va ser construït l’any 1911 per l’arquitecte Claudi Duran i Ventosa . Tot i ser un celler petit la seva façana està plena d’elements decoratius singulars modernistes.

VILA-RODONA La Cooperativa Agrícola es troba just a l’entrada del poble. És d’estil modernista, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell i es va construir entre el 1917 i el 1923. S’hi elabora vi de les DO Tarragona, Catalunya i Cava. No deixeu de visitar el Columbari Romà i les Fonts Fresques.

SANTES CREUS Projectat per l’arquitecte Cèsar Martinell el 1919 es va acabar de construir el 1921. És un dels edificis considerats Catedrals del Vi. Està situat al número 17 del carrer Pau Casals i actualment alberga una botiga de la Vinícola de Nulles. Sortim del poble en direcció a Aiguamúrcia pel costat del riu on es troba l’Albereda de Santes Creus, única com a bosc de ribera de tot Catalunya, declarada espai d’interès natural per la Generalitat.

3.

Casafort

Nulles

 • 25 min de Nulles
 • 35 min de Tarragona

Ideal per visitar amb nens

Fotos espectaculars

Gastronomia 5 estrelles

Casafort, un poble de conte de fades. A 5 minuts a peu del poble de Nulles hi trobem el preciós poblet de Casafort.

Casafort, juntament amb Bellavista, són els dos nuclis rurals agregats a Nulles. Envoltat de vinyes, ametllers i camps d’oliveres, aquest conjunt de cases rústiques fan de Casafort un lloc emblemàtic i màgic. Recomanem especialment visitar-lo a la primavera i a l’estiu on les plantes trepadores mostren tot el seu esplendor a les parets de les cases del poble. En aquest preciós poblet hi trobem el restaurant Quinta Forca. Deixeu-vos sorprendre per la seva cuina ecològica, local i de temporada plena d’estima i compromís, fidel a la tradició, suggeridora des de la senzillesa i sorprenent al paladar.

Si voleu fer una visita guiada per aquest encantador poblet i el seu entorn de la plana de asec de l’Alt Camp us convidem a fer-ho en carro i cavall. Descobreix Casafort a la Ruta dels Tanins d’Experiències Rurals. Més info AQUÍ >>>

4.

Ruta de la Capona

Pla de Santa Maria

 • 25 min de Nulles
 • 35 min de Tarragona

Ideal per fer amb animals

Salut i natura

Patrimoni i tradició

La Ruta de la Capona ens mostra com la pedra seca era en temps passats una tècnica imprescindible de construcció. Aquesta ruta de gairebé 2km és ideal per fer a peu o en bicicleta, amb nens i també amb les mascotes. Durant el recorregut descobrireu l’art de la pedra i la bellesa de l’indret. Un camí planer o gaudireu de l’entorn de la plana de secà de l’Alt Camp i trobareu barraques, cossiols, arneres, marges i amagatalls. Destaca el Cossiol del Soleta, una construcció destinada a l’aprofitament de l’aigua de la pluja, del tot singular per la seva originalitat i bellesa.

El Pla de Santa Maria és el poble on trobarem totes aquestes construccions i el mateix ajuntament organitza visites guiades prèvia reserva. Més info AQUÍ >>>

I a més...

Aventura en carro i cavall

Nulles

 • 20 min de Tarragona

Activitats amb cavalls

Diversió assegurada

Aprenem i gaudim

Aquesta experiència farà gaudir petits i grans! Sortim de Nulles des de davant de la Cooperativa. Abans de començar us presentarem els cavalls i us ensenyarem a fer anar els mecanismes del carro. Seguim fent camí i els protagonistes de l’aventura sou vosaltres. Aprendreu a fer servir les regnes i a comunicar-vos amb els cavalls. Passarem per camps de conreu i us explicarem curiositats sobre els garrrofers, avellaners, etc.

Després ens dirigim a Casafort, un petit llogaret encantador que desprén tranquil·litat.

Durant tota la ruta podreu pujar i baixar del carro quan vulgueu. Podreu dirigir i guiar els nostres cavalls i aprendre tots els mecanismes per manejar correctament el carro. En aquestes activitats amb nens els nostres cavalls són els protagonistes d’aquesta ruta i formen part de la nostra família, segur que en finalitzar la ruta us en fareu tan amics com nosaltres!

En acabar la ruta si heu sigut molt valents i valentes us donarem el carnet de conductor/a de carro!

Seguim en ruta!
Fes la teva reserva per gaudir d'una aventura en carro i cavall

Tens qualsevol dubte? T'ajudem!
 • Activitats segures, protocol de desinfecció i grups reduïts en bombolles de convivència i ampliades.
 • Ens adaptem a vosaltres, horaris i preferències escriu-nos al formulari i ens posarem en contacte!
 • Si tens qualsevol altra pregunta omple el formulari i et respondrem de seguida.
Segueix-nos a les xarxes!

Escapada Sant Joan a Nulles

Escapada Sant Joan, escapada casa rural junio, escapada san juan tarragona, escapada sant joan costa daurada Aquest any tornarem a viure un revetlla diferent però

Llegir més »

ja han provat les nostres experiències...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.