Dos anys d’activitats en família a Tarragona de la mà d’Experiències Rurals

Experiències Rurals està d’aniversari! El nostre projecte d’activitats en família a Tarragona va començar el juliol de 2018, tot gràcies a l’amor per un territori i amb la imprescindible ajuda del Chartreuse i familiars i amics que van creure en nosaltres.

Tot va començar amb una idea esbojarrada: acostar la tradició dels carros de pagès a les famílies del segle XXI, potser era una utopia però teníem clar el que volíem: fer viure una aventura didàctica amb les nostres activitats en família.

Els ingredients del nostre projecte eren els següents: el territori i patrimoni de Tarragona i Nulles, la relació i comunicació amb els cavalls i la passió i estima per les tradicions locals i els carros de pagès. Després de dos anys hem pogut compartir les nostres rutes en carro i cavall amb més de 300 persones, més de 50 sortides que ens han permès viure històries fascinants i plenes d’amor i tendresa.

activitats en família Tarragona

Moments màgics en cavall i carro

Hem vist avis i avis emocionant-se tot recordant la seva infantesa quan per anar d’un lloc a un altre ho havien de fer en carro i cavall o bé en mula. Les anècdotes que ens han explicat els més savis de casa formen part també de la nostra història i ens han fet plorar i somriure d’una manera sincera. Veure com els més petits i petites de casa gaudeixen d’una activitat en família al costat dels més veterans ens fa sentir que val la pena tot l’esforç i dedicació. Sovint no sabem qui gaudeix més de les experiències si els grans o petits. Durant totes aquestes activitats en família a Tarragona hem repartit més de 200 carnets de carro! Això vol dir que un grapat de persones han descobert la màgia de les aventures en carro i cavall.

També hem viscut moments plens de màgia quan una parella ens va fer aturar la ruta a cavall i carro per fer una petició molt especial… El nuvi va treure un anell preciós i davant de tota la família va demanar-li per casar-se a la seva xicota. Ens encanta pensar que sempre formarem part d’aquest moment tan bonic a la vida d’aquesta parella. Experiències Rurals són retalls d’amor, és un petit conte amb històries personals que guardem en el fons del nostre cor.

Com sempre us recordem els protagonistes de tota aquesta història sou vosaltres, sou les persones. Però també ho són els cavalls. EL caràcter dels nostres amics equins fa possible que tots vosaltres gaudiu de les passejades que tant ens agraden! Ells ho són tot, el Chartreuse, el Gallo, el Salao, el Quintí, el Sam i pròximament el Xucrut. Ells són l’ànima de les rutes en cavall i carro! La seva sensibilitat connecta amb els conductors i conductores més petits i fa que tots els nens i nenes (i no tant nens) puguin transformar les seves pors en seguretat i aprenguin a dur les regnes i el cavall.

Eternament agraïdes al poble de Nulles

Tota aquesta aventura de les activitats en família a Tarragona d’Experiències Rurals no hagués estat possible sense la inestimable ajuda del poble de Nulles i la Cooperativa Adernats. Des del minut zero van creure en aquest projecte quasi més que nosaltres. Sempre ens han posat facilitats, només podem mostrar agraïment i amor cap aquest poble i la seva gent que ha fet que ens sentim part de la família nullenca.

Durant aquests dos anys hem passat per moments molt feliços però també difícils que ens han condicionat. Fins fa ben poc veiem com el nostre projecte s’aturava de manera forçosa. L’arribada de la COVID-19 ha estat un cop molt dur pels petits projectes com el nostre que hem hagut de sobreviure i readaptar les propostes per seguir endavant. Després de tot però, retornem i ho fem amb força i alegria perquè us hem trobat molt a faltar!

Nulles Tarragona

Escapada Sant Joan a Nulles

Escapada Sant Joan, escapada casa rural junio, escapada san juan tarragona, escapada sant joan costa daurada Aquest any tornarem a viure un revetlla diferent però

Llegir més »

ja han provat les nostres experiències...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.