Passeig a Cavall amb aigua i tolls

Ja ha arribat la tardor i després de les pluges dels darrers dies ens hem trobat molts tolls durant les rutes. El cap de setmana passat vam fer una excursió molt especial, una celebració de 50 anys que començava al matí amb una aventura en carro des de Nulles fins a Bellavista. Un àpat genial al restaurant El Caliu i per acabar una estona més de carro fins a la Cooperativa de Nulles.

Durant aquest recorregut el Gallo i el Chartreuse es van refrescar i fins i tot van fer un glopet d’aigua en els tolls que vam trobar al camí. La pitjor part se la van endur les guies, que van a peu, i es van mullar de dalt a baix!

passeig cavalls

Quan fa una bona temperatura i sempre que els cavalls tinguin unes peülles sanes i correctament ferrades travessar tolls i rius els és beneficiós, ja que refresquen les articulacions i hidraten el pelatge amb els fangs.

Com a les persones, hi ha cavalls que no els agrada gaire l’aigua i sovint es neguen a travessar un toll tot rodejant-lo. Això és perquè l’instint dels cavalls és desconfiar i evitar passar pels llocs dels quals no confia ni veu el fons, sovint també els sol passar amb les reixes del terra o els ressalts de les carreteres.

Si un cavall no està familiaritzat amb els tolls és possible que intenti rodejar-los i evitar-los. A casa nostra des de ben petits, sent encara poltres, descobrim el medi d’una forma natural, la confiança que ens tenim mútuament cavalls i humans fa que aquestes petites pors se superin sense problemes.

D’aquesta manera quan la natura ens regala aquests tolls tant els cavalls com tothom qui ens va visitar van poder refrescar-se i gaudir mentre travessàvem els petits tolls d’aigua.

Escapada Sant Joan a Nulles

Escapada Sant Joan, escapada casa rural junio, escapada san juan tarragona, escapada sant joan costa daurada Aquest any tornarem a viure un revetlla diferent però

Llegir més »

ja han provat les nostres experiències...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Obtenir més informació aquí.